Hakkımızda

GİYOTİN CAM SİSTEMLERİ | SEÇKİN TENTE

Seçkin Tente, hızla büyüyen tente sektöründe Türkiye’nin lider firmaları arasındadır.Sektöründe en eski firmalardan biri olup resmi olarak 1990 yılında hizmet vermeye başlamıştır.

Kalite, Güven Ve Güven Dolu 28 YIL

Sektörde uzun yıllardır hizmet veren şirketimiz günümüze kadar binlerce tente sistemini başarıyla uygulamış ve müşterilerinin en Seçkin markası olmuştur.

SEÇKİN MODELLER

Ürünlerimiz ve kalitemiz sayesinde türkiye genelinde başarıyla tanınmış ve tercih edilmiş olup aynı şekilde hızla yurt dışındada faaliyet göstermektedir. Dünya genelinde hızla büyüyen ortaklar ve satış noktası ağını güvenlik altına alan Şirket, karlı büyüme için sürekli yeni fırsatlar yakalamaktadır.

SEÇKİN TASARIMLAR

Farklı Tasarım ve Pratik kullanım sağlayan ürünlerimizi; sağlıklı iş ahlakı ile, ihtiyacı anlar ve mümkün olan en kaliteli ürünleri ve en iyi hizmet tecrübesini dünyanın her yerindeki müşterilerine sunmak için çaba gösteririz.

GİYOTİN CAM SİSTEMLERİ

Seçkin tente 2017 yılı itibariyle arge çalışmalarını tamamlayıp üretim çeşitliliğine Giyotin Cam sistemlerini katmıştır. Profesyonel ekibimiz ihtiyaçların tespitinde, üretimde, montaj ve satış sonrasında müşterilerine destek sunar.

ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA TEKLİF ALMAK İÇİN TIKLAYIN